Welkom op de digitale open dag van Macropedius

Wat hadden we jullie 21 januari graag fysiek willen ontmoeten en rondleiden door onze mooie school. Want dat is toch de beste manier om sfeer te proeven. We gaan er vandaag alles aan doen om de sfeer op onze school digitaal over te brengen. Bekijk hiervoor de filmpjes op deze pagina. De filmpjes laten meer zien over de lessen, de keuzezone en wat een coach doet.

Ontmoet ons online

Wij zitten online voor je klaar om diverse interessante thema’s te bespreken. Bekijk hier de thema’s en klik op de link om deel te nemen, ons te ontmoeten en vragen te stellen.

Tijd Thema
16:00 - 16:20 uur Ons leerlingpanel zit voor je klaar
16:25 - 16:45 uur In gesprek met een coach
16:50 - 17:10 uur Vragen voor ons ondersteuningsteam
17:15 - 17:35 uur Stel hier je algemene vragen
Tijd Thema
18:05 - 18:25 uur Ons leerlingpanel zit voor je klaar
18:30 - 18:50 uur In gesprek met een coach
18:55 - 19:15 uur Vragen voor ons ondersteuningsteam
19:20 - 19:40 uur Stel hier je algemene vragen

Liever een persoonlijk gesprek? Mail dan naar jasper.beenker@commanderijcollege.nl en we nemen na de open dag contact met je op.

Sfeer proeven

Hopelijk heb je door middel van de filmpjes al een goed beeld kunnen krijgen van Macropedius. Wij begrijpen ook dat je nog beter sfeer kunt proeven op de school zelf. Geef je daarom op voor de CoCo-Tour en de CoCo Experience.

Tijdens de CoCo-tour ben je in kleine groepjes welkom voor een rondleiding door onze school. De CoCo Experience is een open lesmiddag waarbij je ervaart hoe echte lessen op de middelbare school zijn.
Check onze activiteitenkalender voor meer informatie en om je aan te melden.

Past onze school bij jou? Op Macropedius ontdek je jezelf, de ander, de omgeving en de wereld. We halen de wereld naar binnen en trekken zelf de wereld in. Voorbeelden hiervan zijn de chocoladefabriek, fieldlab en diverse projecten binnen de keuzezone. We trekken de wereld in dicht bij huis maar ook door middel van uitwisselingen en reizen.

Meer informatie over Macropedius vind je ook op de andere pagina's van deze site. 
 
Cookie instellingen