Samenwerking

Ontmoetingsschool

Het Commanderij College is een ontmoetingsschool. Wij willen dat onze leerlingen leren leren, leren leven en kunnen groeien. Daarvoor zoeken we als school de samenwerking op met de leefwereld om ons heen (regionaal, nationaal en internationaal).
 

Leren van buiten naar binnen

Het Commanderij College gelooft in: ‘leren van buiten naar binnen’. De buitenwereld komt tot leven binnen onze schoolmuren. We brengen actuele ontwikkelingen en gebeurtenissen de school in om samen met onze leerlingen te ervaren hoe je je daartoe moet en kunt verhouden. De insteek: ervarend leren en ervaringen delen.
 

Een zachte landing – samenwerking basisonderwijs

Wij zijn ons ervan bewust dat de leerweg van onze leerlingen start bij het basisonderwijs. Daar wordt het fundament gelegd. Het fundament waar wij op voortbouwen. Ons uitgangspunt is om samen met het basisonderwijs de toekomst van onze leerlingen te vormen in een doorlopende leerweg van 4 tot 18 jaar.
 

Talent in beeld, talent in actie

In het derde leerjaar maken onze havo- en vwo-leerlingen een keuze voor een profiel dat aansluit bij hun talenten, interessen en ambities.Op school begeleiden we hen bij dit keuzeproces, maar we willen hen ook laten kennismaken met de verschillende beroepssectoren die er zijn. 

In het kader van dit project organiseren we weer een Meet en Greet op woensdagavond 29 november. De leerlingen gaan in gesprek met professionals uit diverse vakgebieden. U kunt hier uw bedrijf of organisatie presenteren en de leerlingen vertellen over uw werkzaamheden, uitdagingen en kansen. U kunt zich via dit formulier aanmelden voor de Meet en Greet. Mocht u nog vragen hebben stuur deze dan naar lan@commanderijcollege.nl. 

 

 

 

Cookie instellingen