Leerlingen rennen voor Stichting Leergeld

Verkleed als een gast op een foute Summer Party meedoen aan de Summer Run. Voordat de verkleedkleren uit de kast kunnen worden gehaald, zamelen leerlingen van Macropedius eerst sponsorgeld in. Op 18 juli rennen ze dan voor het goede doel Stichting Leergeld.

De Summer Run vindt plaats op de atletiekbaan in Gemert. Tussen 10.00 uur en 15.00 uur doen leerlingen uit alle klassen mee aan de sponsorloop.

Stichting Leergeld
De opbrengst van de sponsorloop gaat naar Stichting Leergeld. Deze stichting kijkt om naar kinderen uit gezinnen met een kleine portemonnee. Zij zorgen er onder andere voor dat kinderen mee kunnen doen met activiteiten die voor andere kinderen heel normaal zijn zoals muziekles, zwemles of sportles.  

Leren van elkaar
Voordat de leerlingen beginnen met het inzamelen van sponsorgeld hebben zij meer informatie gekregen over het goede doel. De school vindt het belangrijk dat de leerlingen weten wat Stichting Leergeld precies inhoudt.

Onze leerlingen hebben bij het inzamelen van geld een sponsorformulier bij zich. Het is mogelijk geld te doneren. Daarnaast doen onze leerlingen ook graag een heitje voor een karweitje. 
Cookie instellingen