Kijkmiddagen

Voor groep 8-leerlingen van de basisscholen is de spannende en leuke tijd aangebroken om een middelbare schoolkeuze te maken. Heb jij de keuze (nog niet) gemaakt? In beide gevallen helpen wij, als Commanderij College, je verder.
 

Ik kies voor het Commanderij College


Wil je volgend schooljaar naar één van de locaties van het Commanderij College? Dan heten we je alvast van harte welkom! Via onze website kunnen (ouders van) leerlingen zich inschrijven voor het Macropedius, Doregraaf of De Laarbeecke. Ga daarvoor naar www.commanderijcollege.nl/aanmelden. Let op: de aanmelding is alleen geldig als je per mail een bevestiging hebt ontvangen.
 

Ik twijfel nog


Ben je nog niet zeker van je middelbare schoolkeuze? Voor de leerlingen die twijfelen, bieden we op 3 en 10 maart vanaf 14.00 uur kijkmiddagen aan. Het duurt ongeveer tot 15.30 uur. Je kunt in kleine groepjes de school bekijken en je vragen stellen. De kijkmiddagen vinden plaats volgens de RIVM-maatregelen. Dit betekent dat leerlingen afstand houden tot elkaar en, zoals zij op de basisschool gewend zijn, (zoveel mogelijk) alleen contact hebben met klasgenoten. Deze activiteit bieden we om diezelfde reden alleen aan groep 8-leerlingen aan, zonder ouders.

Inschrijven kan via onderstaande formulieren. Vol=vol*. Schrijf je dus tijdig in, uiterlijk 28 februari.

Aanmelden kijkmiddag De Laarbeecke
Aanmelden kijkmiddag Doregraaf
Aanmelden kijkmiddag Macropedius

*We hopen de kijkmiddagen aan te bieden aan de leerlingen die werkelijk nog twijfelen. Heb je dus al een goed beeld van de school vanwege eerdere (online) activiteiten? Houd het plekje dan open voor je medeleeftijdsgenoot die nog twijfelt. Alvast bedankt!